Panowie, czy ktoś coś w końcu zrobi z Tymi mapami? Obecnie sytuacja na serwerze wygląda tak: dd2, dd, west, inferno, aztec, kabul i od czasu do czasu italy. Raz na jakiś czas jest jakaś inna i po 2min od rozpoczęcia mapy jest vot na zmienę na co innego. Czegoś nie rozumiem, jak jest vot na koniec mapy i wygrywa jakaś mapa to dlaczego po chwili zmieniana jest na inną? Chyba, jak jakaś mapa wygrywa powiedzmy w 40% to oznacza, że gracze chcą na niej pograć, czyż się mylę? Jak leci vot od @ na zmiane to nie ma pytania co gracze chcieliby zagrać tylko on wybiera sobie jedną i rozpoczyna głosowanie. Zróbcie coś z tymi mapami w końcu bo obecnie jest to straszne, najlepsze byłoby normalne mc i tyle, każda mapa jest grana, nie ma płakania, że ta nie, ta tak - lecą mapy po kolei i nie ma zmian na inne jak się nie podoba. Dodajcie jakieś nowe mapki typu museum, eldorado czy dd2002 to nie będzie problemu z graniem ciągle tych samych map. Zauważyłem, że nie tylko mi przeszkadza obecna sytuacja z mapami na serwerze tylko innym graczom również. Mogę liczyć, że coś w tym kierunku zacznie się dziać?
Napisano 11 luty 2012 - 13:55
Z tymi mapami to jest sraka konkret... Nie dość , że nie można nominować to jeszcze jak jest vote to co 3 mapy średnio mam prawo wyboru mapy... bo przeważnie nie wyświetla się to vote. Stąd też częste zmiany bo wybierane są mapy których tak naprawdę nikt nie chce grać ale wszyscy są zmuszeni ... bo nie ma nominacji a w vote w którym glosuje myślę 1/3 serwa są mapy z dupy... tyle w temacie.
Mialem zamiar już dawno zakladać odnośnie tego temat ale stwierdzilem , że nie warto , skoro tyle razy na serwerze bylo to poruszane choćby na temat nominacji i ile to razy slyszalem , że "trzeba to zrobić" , no trzeba
w dalszym ciągu.
Pozdro
Mialem zamiar już dawno zakladać odnośnie tego temat ale stwierdzilem , że nie warto , skoro tyle razy na serwerze bylo to poruszane choćby na temat nominacji i ile to razy slyszalem , że "trzeba to zrobić" , no trzeba
Pozdro
Spójrz w nasze oczy czerwone pytasz jak my możemy tak???? Bakamy tone :] :D
Napisano 11 luty 2012 - 18:41
Mam nadzieję, że ten temat, tak jak poprzednie nie skończy się tylko na żalach graczy i gadaninie, tylko wreszcie coś z tą manianą normalnie zostanie zrobione
"No i jaką masz kartę przetargową - taką samą,
jak skazaniec przed plutonem egzekucyjnym - może chłopaki spudłują..."
Napisano 19 luty 2012 - 02:49
Mapcycle to najgorszy z możliwych pomysłów , zdarza się że w środku dnia jest tylko pół serwera i co się dzieje gdy w tym momencie w mapcycle pojawia się np. vertigo lub piranesi ... chyba nie trudno sobie wyobrazić. Takie moje zdanie.
I jeszcze odnośnie map to proponuję definitywnie usunąć mapę 35hp z serwera. Przegięcie człona. Mapa 35hp tak ? A widzieliście żeby ktoś tam miał mniej niż 100 hp na starcie ? Gdy nie ma admina to jest to mapa "35scoutów" chyba wiadomo o co się rozchodzi.
I jeszcze odnośnie map to proponuję definitywnie usunąć mapę 35hp z serwera. Przegięcie człona. Mapa 35hp tak ? A widzieliście żeby ktoś tam miał mniej niż 100 hp na starcie ? Gdy nie ma admina to jest to mapa "35scoutów" chyba wiadomo o co się rozchodzi.
Spójrz w nasze oczy czerwone pytasz jak my możemy tak???? Bakamy tone :] :D
Napisano 19 luty 2012 - 20:05
Użytkownik Jimmy_THC dnia 19 luty 2012 - 02:49 napisał
Mapcycle to najgorszy z możliwych pomysłów , zdarza się że w środku dnia jest tylko pół serwera i co się dzieje gdy w tym momencie w mapcycle pojawia się np. vertigo lub piranesi ... chyba nie trudno sobie wyobrazić. Takie moje zdanie.
w pełni zzgadzam się z przedmówcą. Ja proponowałbym koncert życzeń na próbę, a jeżeli okazałby się niewypałem to mapcycle.
"No i jaką masz kartę przetargową - taką samą,
jak skazaniec przed plutonem egzekucyjnym - może chłopaki spudłują..."
Napisano 20 marzec 2012 - 19:51
Mnie też irytuje że co nie wejde na serwa to albo dd albo aztec/west. Ile można grac te same mapy... Jest tyle map, ale zawsze grane są tylko te standartowe. Jestem za tym żeby usunąc rtv i wprowadzic mapcykl.
Zgadzam się tez co do 35hp - ta mapka jest bezsensowna, bo gdy nie ma admina wszyscy strzelają ze scoutów.
Zgadzam się tez co do 35hp - ta mapka jest bezsensowna, bo gdy nie ma admina wszyscy strzelają ze scoutów.
Napisano 22 marzec 2012 - 21:19
Użytkownik Kokosuaw dnia 20 marzec 2012 - 19:51 napisał
Mnie też irytuje że co nie wejde na serwa to albo dd albo aztec/west. Ile można grac te same mapy... Jest tyle map, ale zawsze grane są tylko te standartowe. Jestem za tym żeby usunąc rtv i wprowadzic mapcykl.
są grane często mapy dd/aztec/west bo te mapy są lubiane i gdy se te mapy często serwer jest zapełniony. jest przecież mozliwosć nominacji map więc sobie nominuj i jak się spodoba ludziom to ją wybiorą. dobrze jest jak jest. nic nie zmieniać
niespotykani, jak handlarze używanymi trumnami...
Napisano 30 marzec 2012 - 10:01
Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Cytat
Temat został wyjaśniony bądź problem rozwiązany.
W razie ponownego wystąpienia problemu lub wątpliwości - poinformuj Moderatora w celu otwarcia tematu.
W razie ponownego wystąpienia problemu lub wątpliwości - poinformuj Moderatora w celu otwarcia tematu.
Make peace not war! - someone
Make war not rice! - watchyf
Make rice not kartofle!-keciam
->
daj minusa!
Make war not rice! - watchyf
Make rice not kartofle!-keciam
->
daj minusa!

Logowanie »

Do góry