Dzisiaj wszedłem na serwer około godziny 9 grało pare osób około 4/5 więc wyszedłem z serwer po paru godzinach gdy gracze powchodzili na serwer wszedlem na niego pograć bodajże była to mapa italy i tam zarezerowałem swój nick na haslo i wszystko działało, grałem okołó 1,5h 2h i wyłączyłem cs potem wszedłem wpisałem haslo jakie zalożyłem i znikneły mi wszystkie odznaki a bylo ich 15 i rank chodzi mi o szeregowy major a w ranku byłem normalnie.
Chciałem się zapytać jak to możliwe jak miałem nick na haslo i ktoś wszedł na mój nick i zresetował wszystko
Napisano 10 luty 2012 - 16:12
pewnie rezerwacja byla zatwierdzona pozniej niz ktos ci to zresetowal, a rezerwacja zaakceptowalem ci ja takze prawdopodobnie jaks zyczliwa ci osoba skaskowala ci staty tak jak mialo to miejsce wczesniej za nim bylo mozliwosc rezerwacji
czyli jednym slowem niestety musisz wbiajc all na nowo ale rezerwacje teraz juz masz juz ci takiego numeru nikt nie wywinie
closet
czyli jednym slowem niestety musisz wbiajc all na nowo ale rezerwacje teraz juz masz juz ci takiego numeru nikt nie wywinie
closet
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry