Twój nick podczas gry:LeitO!
Dowód w postaci dema/screena:nie ma
Admin, który dał ci bana:nie wiem
O jaki czit byłeś podejrzewany?:nie mam rozowego pojecia...
Godzina, data, mapa (kiedy dostałeś bana):nie mam pojecia
Twoje IP:zmienne
Steam ID (jeśli posiadasz):STEAM_0:1:1123735
witka. Od czasu kiedy serwer byl off bo cos niby z nim robiliscie. Nie moge wbic na serwer,zniknal mi z ulubionych ani przez connect nie moge.. zarowno jak i dodac do ulubionych.. z consoli
] connect 91.204.163.75:27099
Connecting to 91.204.163.75:27099...
You have been banned from this server
Nisia chciala pomoc ale widocznie zrezygnowala i powiedziala ze niby zakres,ale ja nic nie dostalem.. resetowalem 100 razy router i nic a ip mam zmienne.. pomocy tylko czerwoni bo do zielonych stracilem zaufanie.. trosze pozniej brat El'loko dostal bana na ffa ale go odbanowaliscie. Pomozcie bo cala moja siec nie widzi serwea
Dzieki Armin za motywacje ;D
Napisano 08 luty 2012 - 10:44
Użytkownik Armin^^ dnia 07 luty 2012 - 20:10 napisał
Xayt ale Leito nie może wbić na serwer od 2 tyg i co dziennie robi kilka razy reset modemu...więc niech czerwoni pomogą ponieważ mają większe uprawnienia i wiedzę w tym zakresie ( bez obrazy Xayt 
Ja mam to samo co Leito i ni chu nie wbije a na reszte serwerow kein problem
"90% problemów rozwiązuje GOOGLE, resztę alkohol"

Napisano 09 luty 2012 - 00:32
no i tak zalatwiacie problemy graczy kurwa... mozna czekac w nieskonczonosc az ktos laskawie zobaczy temat i pomoze.. ja pierdole co za ludzie tylko w gebie mocni... tylko warnem nie straszyc bo mam to w dupie ! miec bana za darmo kurwa i nie dostac ub.. chuj wie wgle z jakiej okazji... fak! za chwile temat bedzie zamkniety jak to jest zawsze... bo do tego sie tylko nadajecie widze...dac bana i nic wiecej i pierdolic o dupie marynie na sb...
ten temat odwiedzilo 30 osob haha bo jebne...
buszek., ewelinkaaa:*, Wiczer, Sebastian., Gosiax3, Psycho, Karolina:), Xayt :*, Armin^^, bless, vinci, Venom, nls!, Wyborowa muszla!, Dh'oine, rbsn., Czester, HiT, Jimmy_THC, Sparta. , keciam, Avetos, amerykanski sen, Merttt, smutny, Lukasz PPN, TechnoBoY, lalamidopek, sharky, LeitO.
i nikt nie wie o co chodzi...
EOT.
ten temat odwiedzilo 30 osob haha bo jebne...
buszek., ewelinkaaa:*, Wiczer, Sebastian., Gosiax3, Psycho, Karolina:), Xayt :*, Armin^^, bless, vinci, Venom, nls!, Wyborowa muszla!, Dh'oine, rbsn., Czester, HiT, Jimmy_THC, Sparta. , keciam, Avetos, amerykanski sen, Merttt, smutny, Lukasz PPN, TechnoBoY, lalamidopek, sharky, LeitO.
i nikt nie wie o co chodzi...
EOT.