Napisano 07 luty 2012 - 19:24
Napisano 07 luty 2012 - 20:09
Ja mam 2 mb i tez mam taki problem od 2 miechow gdzies mysle ze to od dostawcy zalezy gdy siec jest obciazona to tak sie dzieje z rana do 13 gdzies i po 23 mam zajebisty ping a pozniej (13-23) jak sie wszyscy zleca na kompy to tak jest chyba nic z tym nie zrobisz nie wiem ja napisalem do dostawcy i nie wiem jak cos sie dowiem to napisze .
Napisano 10 luty 2012 - 23:17
heh, więc nie ma co się dziwić. Z radiówką już tak jest, nic nie poradzisz. Wszystko zależy od pogody, jak jest chujowa to nie pograsz, jak jest dużo ludzi na łączu też nie pograsz. Możesz mieć antene daleko od nadajnika, może Ci jakaś gałąź sygnał zakłócać...Jednym słowem radiówka jest dobra ale nie do grania. Co do prędkości, to do 2mb/s ping jest mniejszy, większe prędkości już nie mają na to wpływu(tak powiedział mi informatyk). Jedyne co mogłoby Ci pomóc to zmniejszenie przepustowości do 0, chyba, że już to zrobiłeś. Możesz jeszcze zadzwonić i spytać dostawcy, czy masz odblokowane porty, a jeżeli nie to niech to zrobi. Wiesz co, jak kilka lat temu miałem radiówkę, kazałem dostawcy ustawić mi prywatne IP(chyba 10zł płaciłem) i od tamtej pory miałem ping 25-40.
"No i jaką masz kartę przetargową - taką samą,
jak skazaniec przed plutonem egzekucyjnym - może chłopaki spudłują..."
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry
Odpowiedz