Chcial bym zeby zostal wprowadzony mapcykl na ffa+bf2 poniewaz co chwile jest grane to samo mysle ze mozna by bylo dodac de_museum i de_irak jedne z lepszych mapek
Bardzo dobrze powiedziane rybka
Napisano 30 styczeń 2012 - 21:17
Jestem za ale na pewnej zasadzie. Mapcykle do godziny np. 23 a później możliwość wyboru mapy. Tzw. nominacje. Jeśli chodzi o mapy na serwerze to ja mogę się zająć tym znam się na tym bo miałem pod swoimi skrzydłami już nie jeden serwer i doskonale wiem jak to się robi.
Napisano 30 styczeń 2012 - 23:32
Panowie, swój staż już mam i niejeden mc wprowadzałem i szczerze powiem z własnego doświadczenia, że jest to słaby pomysł, dlaczego? Ano dlatego, że każdy gracz lubi inne mapy, i połowie mc dogodzi, połowie nie, złoży się tak, że będzie np. 3 mapy pod rząd których jakaś tam część graczy nie lubi i będzie słabo...
Jeżeli mógłbym coś zaproponować to 2 pomysły; nominacje lub koncert życzeń. Nominacje ustawione tak, że można nominować graną mape po 8 następnych(gramy dd2, leci później 7 innych mapek i dopiero po niej można znowu nominować dd2) - tym sposobem łatwo można uniknąć nudy i frustracji na serwerze, bo na pewno nie będzie sytuacji, że leci tylko dd2, west, aztec i inferno. Koncert życzeń także uważam, że to dobre rozwiązanie, nagroda dla najlepszego gracza(może być najgorszy, 3 od dołu, drugi itp.) - kto najlepiej spisywał się na danej mapie ten ma możliwość wybrania jaka mapa będzie następna grana, oczywiście także z ograniczeniami częstotliwości - myślę, że fajne rozwiązanie właśnie na BF2. No i osobiście dodałbym kilka mapek takich jak: irak, eldorado, museum,
Jeżeli mógłbym coś zaproponować to 2 pomysły; nominacje lub koncert życzeń. Nominacje ustawione tak, że można nominować graną mape po 8 następnych(gramy dd2, leci później 7 innych mapek i dopiero po niej można znowu nominować dd2) - tym sposobem łatwo można uniknąć nudy i frustracji na serwerze, bo na pewno nie będzie sytuacji, że leci tylko dd2, west, aztec i inferno. Koncert życzeń także uważam, że to dobre rozwiązanie, nagroda dla najlepszego gracza(może być najgorszy, 3 od dołu, drugi itp.) - kto najlepiej spisywał się na danej mapie ten ma możliwość wybrania jaka mapa będzie następna grana, oczywiście także z ograniczeniami częstotliwości - myślę, że fajne rozwiązanie właśnie na BF2. No i osobiście dodałbym kilka mapek takich jak: irak, eldorado, museum,
"No i jaką masz kartę przetargową - taką samą,
jak skazaniec przed plutonem egzekucyjnym - może chłopaki spudłują..."
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry